ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΤΟΠΙΟ

picture
 

ΕταιρικΟ προφιλ

Η εταιρεία Μεσογειακό Τοπίο ιδρύθηκε το 1997 από τους Ιωάννη Αναστασίου, τεχνικό αρδεύσεων, Αθανάσιο Μισιάρη, αρχιτέκτονα τοπίου, Αθανάσιο Ρόρρη, δασολόγο και εδρεύει στην Αθήνα, στη Λεωφόρο Βάρης 10-12, στο Δίλοφο Βάρης. Η στενή και καλή συνεργασία τους ήδη από το 1991 αλλά και το γεγονός ότι οι δραστηριότητές τους συμπληρώνουν η μία την άλλη, τους οδήγησαν στη δημιουργία μιας εταιρείας, υπό την επωνυμία Μεσογειακό Τοπίο, όπου προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν στον κήπο και τους υπαίθριους χώρους συνδυάζονται αρμονικά και αποτελεσματικά. Το 2000, η εταιρεία επέκτεινε τις δραστηριότητές της στον τομέα της παραγωγής και μεταποίησης δημιουργώντας σε ιδιόκτητο χώρο στο Κίτσι Κορωπίου, κάθετη Μονάδα Παραγωγής και Αποθήκευσης Φυτών με κλειστό θερμοκήπιο αλλά και υπαίθριους χώρους όπου καλλιεργούνται εξαιρετικές ποικιλίες φυτών. Το 2004, δημιούργησε στο Δίλοφο Βάρης ένα Πρότυπο Κέντρο Κήπου όπου ο πελάτης μπορεί να βρει μεγάλη ποικιλία φυτών, δέντρων, υλικών κηποτεχνίας, αυτόματου ποτίσματος αλλά και αξεσουάρ κήπου. Το 2005, το Μεσογειακό Τοπίο επέκτεινε τη δραστηριότητά του και στον τομέα της επίπλωσης και διακόσμησης εξωτερικών χώρων καθώς και της εμπορίας εμποτισμένης ξυλείας. Σε υπαίθριο χώρο 1.000τμ. στεγάζεται εκθεσιακός χώρος με προϊόντα εμποτισμένης ξυλείας Tartaruga, έπιπλα κήπου Le Terrazze και αξεσουάρ κήπου Affarissimi.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

Η εταιρεία Μεσογειακό Τοπίο, από την ίδρυσή της και έπειτα, κινείται σε τροχιά ανοδικής πορείας εμπλουτίζοντας τους τομείς της δραστηριότητάς της με νέα στοιχεία. Η ομάδα του Μεσογειακού Τοπίου, που αποτελείται από Αρχιτέκτονες Τοπίου, Γεωπόνους, Τεχνολόγους Δασοπόνους και Κηποτέχνες, προσπαθεί πάντα να εξελίσσεται και να είναι ενημερωμένη ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού. Ωστόσο, στο δυναμικό χαρακτήρα του Μεσογειακού Τοπίου, υπάρχει και ένα στοιχείο που μένει πάντα σταθερό : υψηλή ποιότητα και ασφάλεια σε όλες τις υπηρεσίες και προϊόντα. Μια αξία που οι φίλοι και πελάτες μας, ιδιώτες και δημόσιοι φορείς, εκτιμούν και αναγνωρίζουν.

Στην έδρα της εταιρείας, στη Λεωφ. Βάρης 10-12, στεγάζονται όλες οι δραστηριότητές της :

  • Φυτώριο, με αναρίθμητη ποικιλία φυτών, δέντρων, θάμνων και αξεσουάρ κήπου
  • Εκθεσιακός χώρος  με προϊόντα εμποτισμένης ξυλείας για την επίπλωση και διακόσμηση εξωτερικών χώρων
  • Κατάστημα υλικών κηποτεχνίας και αυτόματου ποτίσματος

Τέλος, η εταιρεία διαθέτει και  ιδιόκτητη κάθετη Μονάδα Παραγωγής και Αποθήκευσης Φυτών με κλειστό θερμοκήπιο στο Κίτσι Κορωπίου.