ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΤΟΠΙΟ

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Αποστολή της εταιρείας είναι η μελέτη, κατασκευή και συντήρηση ιδιωτικών και δημόσιων χώρων πρασίνου καθώς και η εμπορία φυτών, κηποτεχνικών υλικών, επίπλων και ειδικών κατασκευών για τον κήπο και τον υπαίθριο χώρο.

 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ - ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ

Γι’ αυτούς που αγαπούν τη φύση αλλά δε μπορούν να ταξιδέψουν τόσο μακριά για να τη βρουν, δεν απομένει τίποτε άλλο παρά να την παραβιάσουν και να χτίσουν το σπίτι τους μέσα της(Jean Jacques Rousseau)

Το όνειρό μας είναι να φέρουμε τη φύση στη ζωή των ανθρώπων. Στο κέντρο της φιλοσοφίας μας υπάρχει το πάθος των ανθρώπων, η επιθυμία του καθενός μας να δημιουργήσει έναν προσωπικό χώρο περιτριγυρισμένο από χρώματα, αρώματα, την ησυχία και τη γαλήνη της φύσης. Να βρει ένα καταφύγιο μακριά από όλους και από όλα, μακριά από θορύβους και αδιάκριτα βλέμματα.

 Η φύση μας εμπνέει σιγουριά και αρμονία. Στο κέντρο της εταιρικής μας κουλτούρας υπάρχει ο σεβασμός και η αγάπη προς τη φύση, σε όλες τις εκφάνσεις και μορφές της. Στόχος μας είναι να μεταδώσουμε την κουλτούρα αυτή μέσα απ’ τη δουλειά μας, να δημιουργήσουμε προσωπικούς χώρους σύμφωνα με το χαρακτήρα και τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ανθρώπου υπό μια συνισταμένη : ποιοτικό αποτέλεσμα πάντοτε με σεβασμό προς το περιβάλλον. Αυτή είναι η βάση της εταιρικής μας κουλτούρας, μια αξία που έχει βοηθήσει την εταιρεία μας να έχει διάρκεια στο χρόνο και να καταξιωθεί στο χώρο μέσα από πολλά έργα, κυρίως ιδιωτικά αλλά και δημόσια.